Ajankohtaista

Beast2F

Suomen Painonnostoliiton jäsenseura. Seuramme jäsenenä voit hankkia toiminnallisen urheilun lisenssin ja osallistua lajin virallisiin kisoihin.
Beast2F
Beast2F1 kuukausi sitten
Syksy koittaa ja on aika pyöräyttää seuran uusi UINTIKURSSI käyntiin! 🏊‍♀️

Kyseessä on SYYS- JA MARRASKUUSSA järjestettävä yhteensä 8 kerran uintikurssi torstaisin klo 20.30–21.30 (1.–22.9. ja 3.–24.11.). Voit myös kysyä mahdollisuutta osallistua vain jompaan kumpaan 4 kerran kokonaisuuteen.

Kurssilla harjoitellaan hengitys- ja vapaauinnin tekniikkaa sillä ajatuksella, että uinti on kivaa ja vedessä on rentoa ja mukavaa olla. Se sopii kaikentasoisille uimareille, teknisistä valmiuksista ja kokemuksesta riippumatta. Kurssin järjestää yhteistyössä Beast2F:n kanssa uintiseura Gladius ja valmentajana toimii edelliseltä kurssilta tuttu ja kovasti tykätty Marlena Kavén 😍

Kurssi on vain Beast2F:n jäsenille ja 8 kerran kokonaisuuden hinta on 99 € + uimahallin sisäänpääsy. Ilmoittautumisista riippuen, mahdollinen 4 kerran kokonaisuus kustantaa 64 € + uimahallin sisäänpääsy.

Tervetuloa mukaan!

📩 Ilmoittautua voi osoitteeseen ilmoittautumiset@beast2f.fi

Kurssille mahtuu 10 osallistujaa, vähimmäismäärä on 6.
Beast2F
Beast2F1 kuukausi sitten
Kesäkisat käynnissä 🤟🌞
Beast2F
Beast2F
Beast2F2 kuukautta sitten
Seuran jäsenet, muistakaa ilmoittautua, jos linkki mennyt ohitse, pyydä Maukalta tai Martinilta. 🥂
Beast2F
Beast2F4 kuukautta sitten
Juttua paikallislehdessä viime viikonlopun sm-kisoista, lisää sivulla 15 💪https://arkisto.epaper.fi/kirkkonummensanomat/lehdet/7395/sunnuntai-2952022
Beast2F
Beast2F4 kuukautta sitten
Beast2F
Beast2F4 kuukautta sitten

 


 

Jaa