Ajankohtaista

Beast2F
Beast2F2 päivää sitten
Seuran hallitus suunnittelemassa tulevaa. 🤩
Beast2F
Beast2F2 viikkoa sitten
YstävänpäiväARVONTA!

Hyvää ystävänpäivää, rakkaat! ♥️

MIKÄ ON SUN LEMPPARI BENCHMARK WOD? 🏋🔥🤩

Kommentoi alle ja voit voittaa itsellesi tai ystävällesi kuukauden treenit Masalan LT Sport Centerillä!*

Kommentointiaikaa on ma-iltaan 15.2.2021 klo 20 asti ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!

* * * * * * * *

* LähiTapiola Sport Centerin ryhmäliikunta + seuran viikkotreenit (arvo yht. 79 €).

* * * * * * * *

Arvonnan järjestää Beast2F yhteistyössä LT Sport Centerin kanssa. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tämän postauksen alle oman lempi benchmark/hero-WODin. Arvonta suoritetaan viikolla 7 ja vastaukset kerätään sekä Instagramista että Facebookista. Instagram/Facebook ei ole arvonnassa mitenkään mukana. Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä ja voittajan tulee kuitata viesti vastaanotetuksi 3 vrk sisällä ilmoituksesta. Palkinnon voi noutaa LT Sport Centeriltä sovitusti.
Beast2F
Beast2F2 viikkoa sitten
Huomenna on viimeinen päivä hankkia kilpailulisenssi jos olette kiinnostuneita osallistumaan kevään kisoihin. Hienoa olisi jos mukaan lähtisi mahdollisimman moni. Eli vielä voit liittyä seuran jäseneksi (20€) ja hankkimalla lisenssin (40€) olette mukana! Fin2f sivuilta lisätietoa mm lajeista. https://fin2f.fi/liittyminen/testikategoriat/
Beast2F
Beast2F2 viikkoa sitten
Beast Strong
B2F 💛 PAINONNOSTO

Dennis @iamdennisdahlgren valmentaa meillä keskiviikkoisin ja vetää lisäksi 8 viikon painonnostokurssia, johon sisältyy ohjelmointi omatoimitreeniä varten.

Seuran jäsenenä pääset osallistumaan Denniksen tunneille kuukausimaksulla tai kymppikortilla, tsekkaa tarkemmat tiedot https://beast2f.fi/hinnasto.

Ps. Ryhmäkoot pidetään pieninä ja turvavälit isoina.

Tervetuloa messiin!

#painonnosto #spnl #parastaseuraa #tekniikkaedellä #valakyykky #rinnalleveto #työntö #tempaus #fin2f
Beast2F
Beast2F2 viikkoa sitten
Meidän seuran valmentajat esittäytyvät, olkaa hyvät!
Beast2F
Beast2F2 viikkoa sitten
Reposted from @fin2f JOONAS MÄKIPELTO MUKANA TOIMINNALLISEN URHEILUN SM-KILPAILUISSA!
🔹
Miksi päätit lähteä mukaan Toiminnallisen Urheilun SM-kilpailuihin?

”Päätin lähteä kisaan koska kyseessä on loistava urheilumuoto ja olen itse juurikin toiminnallista treeniä tehnyt oikeastaan aina. Lisäksi kilpailuvietti on aina ollut kova ja kaikkea uutta pitää kokeilla niin tämähän on täydellinen tilaisuus nähdä ja kokeilla millainen kisa/laji kyseessä.”
🔹
Mitkä ovat tavoitteesi kilpailuissa/tulevaisuudessa?

”Tavoite on tietenkin tässä kisassa pärjätä mahdollisimman hyvin. Tiedostan kuitenkin, että kaikki liikkeet ei varmastikkaan ole ns. hallussa, niin tuskin tässä voitosta lähdetään ainakaan kamppailemaan. Itseltä löytyy vielä niin paljon heikkoja osa-alueita, esim. painonnostoliikkeet yms. mitä pitäisi treenata, jotta ei tule annettua liikaa tasoitusta...Toki jos lajit osuu kohdilleen ja pääsee käyttämään omia vahvuuksia niin tottakai sillon sijoitus voi olla parempi mutta senhän näkee sitten vasta kisoissa mikä homman nimi. Tulevaisuuden tavoitteet on edelleen leuanvedossa ja soudussa, mutta toki jos tässä lajissa sattuisi nyt pärjäämään hyvin niin ei ole mitään syytä miksi tähän ei alkaisi panostaa samalla tavalla...”
🔹
Mitä mieltä olet siitä, että Suomeen perustettiin uusi laji - Toiminnallinen Urheilu?

”Minun mielestäni on aivan älyttömän hienoa, että tulee uusia lajeja ja lajiliittoja, näistä tuskin on kenellekkään haittaa, pikemminkin päinvastoin. Tämä laji on erittäin tervetullut ja uskon että uusia harrastajia tulee koko ajan lisää. Itse ainakin odotan innolla minkälaiset kisat on tulossa. Lisäksi uskon tästäkin lajista tulevan monelle ihmiselle se ykkös kilpailumuoto jossain vaiheessa, joka taas lisää monen muunkin treenimotivaatiota ja kilpailuviettiä. Toivottavasti laji kasvaa ja harrastajia tulisi mahdollisimman paljon ja näin ollen saadaan hienoja kisoja ja hienoja tapahtumia järjestettyä.”
🔹
Joonas on mukana, oletko sinäkin?😉 PS! 4 päivää aikaa hankkia kilpailulisenssi Masters SM-kilpailuihin!
___
#toiminnallinenurheilu #fin2f #smkilpailut #masters #mukanasmkisoissa

 


 

Jaa