Kesätreenit 2021 jatkuvat syyskuun loppuun saakka

Beast Outdoor Gymillä liikutaan läpi kesän ja syyskuun

Seuramme tarjoaa ohjattuja treenejä tuttujen valmentajien lempeässä ohjauksessa koko kesän. LähiTapiola Sport Centerin keilahallin puoleiseen päätyyn pystytetään kesäksi toiminnallinen harjoittelualue ja välineitä säilytetään niitä varten varatuissa konteissa.

Syyskuussa lukkarimme hieman muuttuu ja saamme rakenteilla olevan Masala Arenan tiloja käyttöömme kolme kertaa viikossa. Tutustu lukkariimme ja liity joukkoon, mikäli et ole sitä vielä tehnyt! Ilmoittautuminen tapahtuu Kesätreenien omassa Nimenhuudossa ja jos et ole vielä liittynyt jengiin, voit tehdä sen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Hinta loppukauden treeneille on 25 € + jäsenmaksu 20 €. Jos haluat hypätä mukaan jo 15.8. alkaen, mutta et ole vielä kesätreenijäsen, hinta on 30 € (+ mahdollinen jäsenmaksu). Summa maksetaan erillisellä laskulla, joka lähtee tilanneille sähköpostilla, joten muistathan suorittaa maksun ennen osallistumista treeneihin.

Ohjattuja tunteja tullaan pitämään lähtökohtaisesti joka arkipäivä (huom. säävaraus).

Viikko-ohjelma kesä-elokuu

Ohjelmassa on viikottain ohjattuja tunteja ja Open Gym -aikoja alla olevan aikataulun mukaisesti (muutamaa ohjaajan lomasta johtuvaa poikkeusta lukuunottamatta). Seura pidättää oikeuden lisätä viikkotuntien määrää 😉  ja kerromme niistä täällä kotisivuilla sekä seuran muissa kanavissa.

  • WOD MA–TO / Teemu, Viivi, Suski, Joni
  • Spinning KE / Veera
  • Polkujuoksu TO / Maukka
  • Kässäri PE / Maiju
  • Open Gym MA-KE, PE ja SU

Lisäksi järjestämme mahdollisuuksien mukaan bonustreenejä ja yhteisiä tapahtumia, joista kerrotaan tarkemmin lähempänä, kun suunnitelmat tarkentuvat.

Viikko-ohjelma syyskuu

Viestintä ja tuntien varaaminen

Treenien viestintä tulee tapahtumaan kaikkien kesätreenaajien yhteisessä WhatsApp-ryhmässä ja siellä myös ilmoitetaan bonustreeneistä, tapahtumista sekä ylimääräisistä Open Gym -ajoista.

Yksittäisiin treeneihin ilmoittaudutaan aikaisintaan viikkoa ennen Kesätreenien Nimenhuudossa.

Treeneissä nähdään!


 

Jaa