Kesätreenit 2021

Beast Outdoor Gymillä liikutaan läpi kesän

Seuramme tarjoaa ohjattuja treenejä tuttujen valmentajien lempeässä ohjauksessa koko kesän. LähiTapiola Sport Centerin keilahallin puoleiseen päätyyn pystytetään kesäksi toiminnallinen harjoittelualue ja välineitä säilytetään niitä varten varatuissa konteissa.

Jäsenet voivat tilata Kesätreenit 2021 -paketin alla olevalla lomakkeella. Kolmen kuukauden treenit kustantavat yhteensä 50 €. Summa maksetaan erillisellä laskulla, joka lähtee tilanneille sähköpostilla, joten muistathan suorittaa maksun ennen osallistumista kesätreeneihin.

Ohjattuja tunteja tullaan pitämään lähtökohtaisesti joka arkipäivä (huom. säävaraus) ja lisäksi ohjattujen tuntien jälkeen tai niitä ennen on mahdollisuus tulla treenaamaan omatoimisesti Open Gym -ajalla, jolloin konttien ovet pidetään auki ja välineet ovat käytettävissä.

Viikko-ohjelma

Ohjelmassa on viikottain ohjattuja tunteja ja Open Gym -aikoja alla olevan aikataulun mukaisesti (muutamaa ohjaajan lomasta johtuvaa poikkeusta lukuunottamatta). Seura pidättää oikeuden lisätä viikkotuntien määrää 😉  ja kerromme niistä täällä kotisivuilla sekä seuran muissa kanavissa.

  • WOD MA–TO / Teemu, Viivi, Suski, Joni
  • Spinning KE / Veera
  • Polkujuoksu TO / Maukka
  • Kässäri PE / Maiju
  • Open Gym MA-KE, PE ja SU

Lisäksi järjestämme mahdollisuuksien mukaan bonustreenejä ja yhteisiä tapahtumia, joista kerrotaan tarkemmin lähempänä, kun suunnitelmat tarkentuvat.

Viestintä ja tuntien varaaminen

Treenien viestintä tulee tapahtumaan kaikkien kesätreenaajien yhteisessä WhatsApp-ryhmässä ja siellä myös ilmoitetaan bonustreeneistä, tapahtumista sekä ylimääräisistä Open Gym -ajoista.

Yksittäisiin treeneihin ilmoittaudutaan aikaisintaan viikkoa ennen Kesätreenien Nimenhuudossa.

Treeneissä nähdään!


 

Jaa