Jäsenyys


Kuinka liittyä jäseneksi?

Jäseniksi voivat liittyä kaikki toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostuneet, niin aloittelijat kuin jo harrastavat sekä kilpailuihin tähtäävät urheilijat. Jäseneksi liitytään täyttämällä jäsenlomake.

Pelkällä jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa ja saat mahdollisuuden osallistua kertamaksulla seuran järjestämille tunneille (15 €), seminaareihin ja leireihin (25 €). Seuran ulkopuolisille seminaarien ja leirien hinta on 35–50 €.

Kursseja järjestetään jäsentemme kiinnostuksen pohjalta. Esimerkiksi vuonna 2020 toteutettiin viiden kerran uintikurssi, joka räätälöitiin yhteistyössä paikallisen uimaseura Gladiuksen kanssa osallistujien toiveiden pohjalta. Kurssin osallistumismaksu määräytyy kurssin minimiosallistujamäärän mukaan, jotta kurssin kulut saadaan katetuksi.

Tutustu hinnastoon tarkemmin.

Seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua Suomen painonnostoliiton järjestämiin kilpailuihin (esim. PM- ja SM-kilpailut). Mikäli treenaat jo jollain crossfit-salilla ja haluat osallistua liiton kilpailuihin, pelkkä jäsenmaksu riittää kilpailemiseen.

Tervetuloa mukaan toimintaan! 

 


 

Jaa