Valmentajat

Valmentajinamme toimivat tällä hetkellä Veera Setälä, Susanna Aaltonen, Mauri Harki, Maiju Heikkinen, Viivi Urpilainen, Teemu Sallinen sekä Dennis Dahlgren.

Veera Setälä

Olen Veera, kirkkonummelainen liikunnan alan yrittäjä, valmentaja ja aktiiviliikkuja. Valmentajana minua ohjaa halu tuottaa asiakkailleni onnistumisen elämyksiä, järkeviä visiittejä epämukavuusalueelle, kaikenlaisten henkisten ja fyysisten kuvitteellisten rajojen ylityksiä. "Ilon kautta" yhdistettynä "no pain, no gain"-ajatteluun, tällä eteenpäin elämässä ja urheilusaralla. 😉
PätevyysFISAF Personal Trainer 2007
FISAF Kuntosaliohjaaja 2007
Street Workout Level 1 -ohjaaja 2015
Painonnostoliiton workshop / Kuukasjärvi 2015
Liikuntalääketieteen perusopinnot, Kuopion Yliopisto 2007
KTM
UrheilutaustaOlen harrastanut paljon ja monenlaista liikuntaa, tavoitteellisesti ja kokeilumielellä. Nuorempana lumilautailua ja räpyläuintia SM- ja PM-tasolla, thainyrkkeilyä (muutamia otteluita), savatea, bjj:tä, crossfittiä on/off vuodesta 2013. Nyt tavoitteena on juosta maraton vuodessa (11 takana) ja kehittyä paremmaksi painonnostossa ja voimistelussa.
Miksi B2F?Haluan olla mukana kehittämässä toiminnallista urheilua ja rakentamassa seuraa, joka tarjoaa huippuvalmennusta kaikille.
LempiliikeValakyykky ja burpee
HenkieläinLohikäärme
MottoNo pain, no gain 😉
Paras saamani palaute
ValmennuksetWOD, spinning, bootcamp, seniorit, yksilövalmennus

 

Susanna Aaltonen

Olen Susanna, kirkkonummelainen hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja ja himoliikkuja. Valmentaessa olen kaikkia kannustava, mutta myös tiukka. Monipuolinen urheilutaustani pääsee aika ajoin näkyviin wodien alkulämmöissä. Minulle on tärkeää, että harjoitteet tehdään mahdollisimman turvallisesti ja omaa kehoa kunnioittaen. Tunneilleni voi aina tulla, vaikka olisi liikkuvuus- tai muita rajoitteita, kehitän aina tilanteeseen sopivan korvaavan harjoitteen.
PätevyysPainonnostoliiton ohjaaja (PNOK1)
Urheiluhieroja 2017
Liikuntalääketieteen perusopinnot, Itä-Suomen yliopisto 2012
Ryhmäliikuntaohjaaja (pump/circuit)
Äitiysliikunnan ohjaaja 3/2021
UrheilutaustaJalkapalloa "tosissaan" vuosina 1998–2016. Nykyisin mukana harrastesarjassa. Jalkapallon ohella harrastin yleisurheilua, päälajina 100 m. Crossfitin aloitin heinäkuussa 2015. Se on vienyt täysin mukanaan. Osallistun matalan kynnyksen kisoihin aina, kun aikataulut antavat myöten. Lisäksi harrastuksiin on kuulunut ryhmäliikuntatunnit, juoksu, aerobic, salibandy yms.
Miksi B2F?Meidän seurassa voi treenata kuka tahansa. Kaikki huomioidaan yksilöinä ja jokaista kannustetaan.
LempiliikeVala- ja askelkyykky
HenkieläinLeijona
MottoMuuta epäkohdat joihin pystyt elämässäsi vaikuttamaan, hyväksy se mitä et voi muuttaa.
Paras saamani palaute"Sä olet selvästi elementissäsi, valmentaessasi."
"Uskot jokaiseen." ❤️
ValmennuksetWOD, painonnosto

 

Mauri Harki

Olen Maukka, masters-urheilija ja valmentaja. Intohimonani on jakaa porukoiden kanssa oppimiset ja onnistumiset sekä tukea jokaisen omaa kehitystä. Mun treeneissä mennään hyvällä temmolla ja monipuolisesti, aina jotain uutta. Oma tavoitteeni on MM Masters 2021.
PätevyysSVUL valmentajatutkinto, lajikohtainen A-valmentaja (jääkiekko)
Valmentaja nuorten ja aikuisten sarjoissa (jääkiekko, salibandy)
UrheilutaustaAktiivisesti treenattu, kilpailtu ja valmennettu jo kuudella vuosikymmenellä. Omat lajini ovat olleet jalkapallo (HJK), jääkiekko (HIFK) ja salibandy (Peipparit). SM-tasolla 12 mitalia joukkulajeista. Crossfit taustaa seitsemän vuotta, joista kilpailijana viisi vuotta.
Miksi B2F?Täällä tulee hyvä mieli ja onnistumisia.
LempiliikeRive ja leuat
HenkieläinSika
MottoNauti, naura ja voit paremmin.
Paras saamani palauteParas treeni ikinä, kiitos!
ValmennuksetWOD, benchmark, openit

 

Maiju Heikkinen

Olen Meri-Lapista muutaman mutkan kautta Kirkkonummelle asettunut freelancer sirkusopettaja, valmentaja ja aktiiviliikkuja. Elän liikkeestä ja positiivisesta asenteesta. Valmentajana olen kannustava ja aina valmis oppimaan uutta. Ajattelen, että treenaamisen pitäisi olla hauskaa ja yritänkin luoda tunneilleni kevyen tunnelman – harjoitellaan tosissaan muttei liian vakavasti.
PätevyysSirkusohjaaja AMK 2013 (päälajeina käsilläseisonta ja kahvakuulajongleeraus)
Tanssitaiteen Maisteri 2020 (Tanssinopettajan pedagogiopinnot)
Lisäksi lukuisia vuosia voimisteluvalmentajana
UrheilutaustaUrheilutaustani on sekoitus taitolajeja ja voimailua. Lapsena harrastin rytmistä voimistelua (1990–94), jonka jälkeen vaihdoin SM-tason joukkuevoimisteluun (1995–2003). Voimistelun lopetettuani olen harrastanut kevyen tavoitteellisesti voimanostoa, tankotanssia ja nykyään toiminnallista harjoittelua.
Miksi B2F?Haluan olla mukana rakentamassa yhteisöä, johon on helppo tulla mukaan.
LempiliikeMaastaveto, käsilläseisonta ja käsilläkävely
MottoKoskaan ei ole liian myöhäistä oppia uusia taitoja!
Paras saamani palaute"Sait meät uskomaan itteemme ja menemään rajan yli."
Valmennuksethandstand, WOD

 

Jaa